Go Back   The Supercar Registry > Comments/Suggestions > Comments, Suggestions, Problems


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #11  
Old 03-25-2009, 06:07 AM
Xplantdad's Avatar
Xplantdad Xplantdad is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2004
Location: Top Down Driving
Posts: 29,216
Thanks: 379
Thanked 183 Times in 156 Posts
Default Re: Login/Posting problem

Tony...try this...Make sure that your date is set correctly on your date and time properties (Double click on the clock in the lower right hand corner). My wife occasionally changes ours(for what reason...I don't know )

Anyways...my computer did the exact same thing until I figured out that the date was wrong...

And...It took me two days to figure it out
__________________
Bruce
Choose Life-Donate!
Reply With Quote
  #12  
Old 03-25-2009, 06:08 AM
Chevy454 Chevy454 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Alton, MO, USA
Posts: 11,965
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Re: Login/Posting problem

[ QUOTE ]
Tony...try this...Make sure that your date is set correctly on your date and time properties (Double click on the clock in the lower right hand corner). My wife occasionally changes ours(for what reason...I don't know )

Anyways...my computer did the exact same thing until I figured out that the date was wrong...

And...It took me two days to figure it out

[/ QUOTE ]
Come on Bruce, it's step 7 up above! LOL!!

But, you'd be surprised how often this happens...and how/why is beyond me. Asd a matter of fact, it happened to me a month or so ago...
Reply With Quote
  #13  
Old 03-25-2009, 06:27 AM
Xplantdad's Avatar
Xplantdad Xplantdad is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2004
Location: Top Down Driving
Posts: 29,216
Thanks: 379
Thanked 183 Times in 156 Posts
Default Re: Login/Posting problem

Oops...didn't see that.
__________________
Bruce
Choose Life-Donate!
Reply With Quote
  #14  
Old 03-25-2009, 02:14 PM
TDW TDW is offline
Yenko Paid Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Michigan USA
Posts: 1,901
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Re: Login/Posting problem

It's still doing the same thing. I shut the Norton off, checked the date and time again, looked for anything different, and it just don't want to work. This is very aggrevating!
__________________
Tony
55 Nomad Gasser
70 SS 427 Nova
34 Ford Sedan..Hemi powered
Reply With Quote
  #15  
Old 03-25-2009, 03:16 PM
TDW TDW is offline
Yenko Paid Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Michigan USA
Posts: 1,901
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Re: Login/Posting problem

Well. I guess I have it "fixed".I took my clenched right fist and smashed the keys 3 or 4 times, slammed the cover shut, sanded on a trunk lid until the compressor was out of air, took the pup for a walk in the woods, came back in the shop and opened the lid on the computer. I was still logged on, which shocked me. It seems to be working, so mabey all the swearing and violent pounding showed this thing who's boss! Thanks for all the help.
__________________
Tony
55 Nomad Gasser
70 SS 427 Nova
34 Ford Sedan..Hemi powered
Reply With Quote
  #16  
Old 03-25-2009, 06:20 PM
Chevy454 Chevy454 is offline
Senior Member
 
Join Date: Mar 2000
Location: Alton, MO, USA
Posts: 11,965
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Re: Login/Posting problem

Tony: I'm still stumped...I'll keep thinking on it, but if you happen to figure out what the hang up was, would you mind letting me know so I can add it to my check list?
Reply With Quote
  #17  
Old 03-25-2009, 06:31 PM
ORIGLS6 ORIGLS6 is offline
Yenko Paid Member
 
Join Date: Oct 2002
Location: Fishin' in the Dark
Posts: 7,298
Thanks: 112
Thanked 19 Times in 19 Posts
Default Re: Login/Posting problem

[ QUOTE ]
Well. I guess I have it "fixed".I took my clenched right fist and smashed the keys 3 or 4 times, slammed the cover shut, sanded on a trunk lid until the compressor was out of air, took the pup for a walk in the woods, came back in the shop and opened the lid on the computer. I was still logged on, which shocked me. It seems to be working, so mabey all the swearing and violent pounding showed this thing who's boss! Thanks for all the help.

[/ QUOTE ]

Glad to hear I'm not the ONLY one who's tried that 'FIX'!
__________________
Don't mistake education for intelligence. I worked with educated people. I socialize with intelligent people.
Reply With Quote
  #18  
Old 03-26-2009, 02:45 AM
TDW TDW is offline
Yenko Paid Member
 
Join Date: Jan 2002
Location: Michigan USA
Posts: 1,901
Thanks: 6
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default Re: Login/Posting problem

Rob...I don't know what fixed it. I shut down the Norton stuff 1 at a time. That didn't do anything, so I shut it down completly. I then shut down the Webroot Spy Sweeper, which didn't work either. After I turned them both back on, it seems to be working.
__________________
Tony
55 Nomad Gasser
70 SS 427 Nova
34 Ford Sedan..Hemi powered
Reply With Quote
  #19  
Old 07-16-2016, 04:48 PM
camcojb's Avatar
camcojb camcojb is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 184
Thanks: 7
Thanked 9 Times in 4 Posts
Default Re: Login/Posting problem

Testing post testing post
__________________
Jody

Reply With Quote
  #20  
Old 03-05-2017, 08:12 PM
bbbentley's Avatar
bbbentley bbbentley is offline
Yenko Paid Member
 
Join Date: Jul 2012
Location: Close to the old Norwood plant in Ohio
Posts: 1,463
Thanks: 57
Thanked 34 Times in 30 Posts
Default

My good friend, Sammy Scardino, has reached out to me through email to let me know that he has exhausted every way and attempt to get back on the site, but can't! I am appealing to Administrators, Powers that Be, even Charlie! Help Sammy! Someone get him back on line. He is having sYc withdrawl and it ain't pretty.
With deep gratitude, BBB
__________________
69 Camaro SS/RS 396 M20 X22 Nor 12B,72B,712.N44
124379N5630~~ HELP ME FIND MY OWNER HISTORY
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.