Go Back   The Supercar Registry > Comments/Suggestions > Comments, Suggestions, Problems


Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 04-08-2018, 09:42 PM
mockingbird812's Avatar
mockingbird812 mockingbird812 is offline
Yenko Paid Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dayton
Posts: 13,608
Thanks: 392
Thanked 243 Times in 193 Posts
Default You Tube embedding w/ new format

So, really cool that there is a “You Tube” button for putting our videos in our posts, but I must be doing something wrong. I copied the url from the video I want to embed and then placed the “you tube” markers on either side of the url (using the “you tube” button), but when I preview it, the post is blank. I heard that the “s” in https... needs to be deleted sometimes which I also tried. Any help is appreciated.
__________________
Sam...

Reply With Quote
  #2  
Old 04-08-2018, 09:56 PM
PxTx's Avatar
PxTx PxTx is offline
Yenko Paid Member
 
Join Date: May 2001
Location: Glenside, PA 19038
Posts: 2,626
Thanks: 19
Thanked 27 Times in 18 Posts
Default

It certainly is inconsistent. I've used some features and it works on some browsers, but not well on mobile. It would definitely help my participation if it could work like the old site where the video could be viewed clearly and easily on any browser or device.
__________________
Paul III
Reply With Quote
  #3  
Old 04-08-2018, 10:01 PM
mockingbird812's Avatar
mockingbird812 mockingbird812 is offline
Yenko Paid Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dayton
Posts: 13,608
Thanks: 392
Thanked 243 Times in 193 Posts
Default

I can place a clickable url that when clicked takes you to you tube, but cant get the you tube window in the post that opens within the sYc site. I am using an ipad if that is pertinent.

Thanks.
__________________
Sam...

Reply With Quote
  #4  
Old 04-09-2018, 12:48 AM
Stefano Stefano is offline
Yenko Paid Member
 
Join Date: Oct 2001
Location: Land of Lincoln
Posts: 8,214
Thanks: 0
Thanked 44 Times in 33 Posts
Default

Yeah......what he said
__________________
Click to visit the Nickey Performance Facebook-->
Reply With Quote
  #5  
Old 04-09-2018, 04:04 AM
Xplantdad's Avatar
Xplantdad Xplantdad is offline
Moderator
 
Join Date: Sep 2004
Location: Top Down Driving
Posts: 29,586
Thanks: 709
Thanked 397 Times in 270 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by mockingbird812 View Post
So, really cool that there is a “You Tube” button for putting our videos in our posts, but I must be doing something wrong. I copied the url from the video I want to embed and then placed the “you tube” markers on either side of the url (using the “you tube” button), but when I preview it, the post is blank. I heard that the “s” in https... needs to be deleted sometimes which I also tried. Any help is appreciated.

Hi Sam, I just saw your email. I was out all day today. You are doing everything right...except DON'T PREVIEW the file.

Just type what you want to say, then embed the youtube video...and post it!

I don't know why previewing it causes it to mess up, but it does! Let me know if that works for you
__________________
Bruce
Choose Life-Donate!
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Xplantdad For This Useful Post:
mockingbird812 (04-09-2018)
  #6  
Old 04-09-2018, 01:35 PM
mockingbird812's Avatar
mockingbird812 mockingbird812 is offline
Yenko Paid Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dayton
Posts: 13,608
Thanks: 392
Thanked 243 Times in 193 Posts
Default

https://www.youtube.com/watch?v=IEkEpmbp7TI">https://www.youtube.com/watch?v=IEkEpmbp7TI" type="application/x-shockwave-flash" width="640" height="360">
__________________
Sam...

Reply With Quote
  #7  
Old 04-09-2018, 01:36 PM
mockingbird812's Avatar
mockingbird812 mockingbird812 is offline
Yenko Paid Member
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dayton
Posts: 13,608
Thanks: 392
Thanked 243 Times in 193 Posts
Default

Bruce - still not working. Tried on ipad and desk top Windows. Previous post is an attempt and the post is blank. I did not preview prior to posting??
__________________
Sam...

Reply With Quote
  #8  
Old 04-11-2018, 01:41 AM
Steve Shauger Steve Shauger is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2000
Location: Long Island, NY
Posts: 3,052
Thanks: 37
Thanked 303 Times in 164 Posts
Default Youtube Gallery

I was thinking of adding a Youtube Gallery. This would be a dedicated forum so member can post Youtube video related to musclecars from racing to repairs. Another thought, perhaps we could have a listing of all members Youtube Channels.
__________________
Steve Shauger
The Supercar Registry
www.yenko.net

Vintage Certification™ , Providing Recognition to Unrestored Muscle Cars. Website:
www.vintagecertification.com
Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Steve Shauger For This Useful Post:
Xplantdad (04-11-2018)
  #9  
Old 04-11-2018, 02:02 AM
camcojb's Avatar
camcojb camcojb is offline
Administrator
 
Join Date: Jun 2002
Posts: 187
Thanks: 7
Thanked 9 Times in 4 Posts
Default

I texted the computer guy, should be fixed soon.
__________________
Jody

Reply With Quote
  #10  
Old 04-11-2018, 02:39 AM
adminy adminy is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 3
Thanks: 1
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.